Sesi Dialog antara ahli2 DPMM Kedah bersama dengan Pacific Alliance Solution (PASolution) bagi Mengenalpasti Cara-Cara Usahawan Bumiputera Mendapatkan Dana Alternatif Untuk Perniagaan.

22/5/2023|Alor Setar.

Hari ini telah berlansungnya sesi Dialog antara ahli2 DPMM Kedah bersama dengan Pacific Alliance Solution (PASolution) berkenaan dengan topik Mengenalpasti Cara-Cara Usahawan Bumiputera Mendapatkan Dana Alternatif Atau Modal Tambahan Untuk Perniagaan.

PA Solutioan adalah sebuah syarikat Konsultan yang menawarkan servis kepada Usahawan kecil sehingga kepada usahawan berskala besar yang meliputi dimana sekiranya para Usahawan memerlukan nasihat atau langkah-langkan lain untuk mengembangkan perniagaan.

Program hari ini juga sebagai sokongan DPMM Kedah untuk program Minggu Latihan Kebangsaan (NTW) 2023. Melalui NTW, pelbagai Program latihan akan ditawarkan secara percuma oleh rakyat Malaysia untuk rakyat Malaysia dengan merangkumi pelbagai topik dan bidang kemahiran. Sebagai tanda sokongan terhadap program NTW tersebut, maka DPMM Kedah telah menjemput Syarikat Pacific Alliance Solutions (PASolution) untuk megadakan program bersama. Terima kasih PA Solution kerana sudi megadakan program bersama DPMM Kedah.

#MyNTW

#NTW2023

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *