DPMM Kedah - Dewan Melayu Kedah - Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Kedah - DPMMK - Usahawan Melayu Kedah - Dewan Perniagaan

Program berbentuk Bual Bicara dengan topik “Selangkah Usahawan Berprestij” yang dianjurkan oleh Dewanita

3 June 2023 @Casuarina Hotel Meru Ipoh

DPMM Kedah turut menghantar penyertaan dalam Program berbentuk Bual Bicara dengan topik “Selangkah Usahawan Berprestij” yang dianjurkan oleh Dewanita DPMM yang berlangsung di Casuarina Meru Ipoh, Perak.

Program ini dilihat sebagai sesi perkongsian ilmu dari tokoh-tokoh usahawan seperti Dato Habsah yang berbicara tentang perancangan masa depan yg mesti dilakukan oleh semua usahawan utk memastikan survival syarikat pengikut peredaran masa dan zaman.

Panel lain adalah usahawan daripada Kedah iaitu Pengarah Urusan Alhadad Group menceritakan tentang pengalaman dan perjalanan awal beliau dalam perniagaan. Menurut beliau, hanya keyakinan dan kekentalan menempuhi jatuh bangun dalam perniagaan sebelum merasa nikmat kejayaan.

Maklumbalas daripada Deligasi DPMM Kedah- Dewanita, program ini sangat sangat memberi inspirasi kepada mereka terutama usahawan Wanita untuk terus kekal konsisten berjuang dalam perniagaan masing-masing.

+2

See Insights and Ads

Boost post

All reactions:

8You and 7 others

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *